Strada Oașului, nr 12, Otopeni, București

montaj blat quartz

De ce să alegeți un blat de quartz

Cuarț blat de bucătărie – 4 calități care fac ca acest material să fie un must have în bucătăria dvs.

Rezistență: Alegînd compozitul de quartz puteți obține orice design doriți, iar posibilitățile sunt practic nelimitate. Spre deosebire de pietrele naturale care au pori microscopici peste tot, BLATURILE DE QUARTZ sunt NEPOROASE. Materialele poroase permit lichidelor să pătrundă sub suprafața lor. Aceasta poate duce la pete, decolorare și deteriorare ireversibilă. Și mai rău, germenii și bacteriile pot pătrunde în pori, ceea ce face dificilă curățarea și dezinfectarea acestor blaturi.

Blat insula Quartz
blat quartz Nero Marquina

Cu blatul din quartz, nu trebuie să vă faceți griji pentru nimic din toate acestea. QURATZUL NU ESTE POROS. Astfel nu există nicio modalitate ca lichidele să se infiltreze și să provoace pete, chiar dacă uitați să ștergeți imediat o scurgere.

Pentru majoritatea proprietarilor de case, dar mai ales pentru familiile cu copii mici, acesta este un punct foarte important. Din acest motiv avem două avantaje forte ale blaturilor de cuarț, rezistență la pete și întreținere redusă.  Evitați doar contactul cu înălbitor, agenți de curățare cu pH ridicat. Nu atingeți cu markere permanente, vopsea, agent de îndepărtare a vopselei, agent de îndepărtare a lacului de unghii, lipici și săpunuri uleioase. Expunerea la aceste materiale ar putea deteriora și păta blaturile de quartz.

Cuarț blat de bucătărie

blat de quartz crystal anthracite

Întreținere redusă: Unul dintre principalele motive pentru care oamenii cumpără blaturi de quartz este că necesită întreținere mică sau chiar deloc. Nu trebuie să vă faceți niciodată griji cu privire la etanșare, iar curățarea este foarte ușoară. Pur și simplu le ștergeți cu apă și săpun.

Versatilitate: Quartzul este un material fantastic nu numai pentru blaturile de bucătărie ci și pentru băi, șeminee, baruri și orice altă zonă a casei tale. Este un material extrem de versatil datorită durabilității și varietății de culori și modele.

Aspect: Quartzul poate fi personalizat în aproape orice design imaginabil. Versatilitatea aspectului său este un avantaj distinct, cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea aspectului cu adevărat unic al pietrei naturale, s-ar putea să vă bucurați de granit sau marmură.

Vedeți modele disponibile în stoc și contactați-ne pentru ofertă personalizată blaturi de quartz sau granit.

Share the Post:

V-ar mai putea interesa și

error: Content is protected !!