Strada Oașului, nr 12, Otopeni, București

Servicii

Montaj blat quartz cu echipe de pietrari profesioniști. Avem peste 13 ani experiență în instalarea blaturilor de quartz compozit și a contrablaturilor.

Oferim servicii complete pentru instalarea blatului de bucătărie: Consultanță – Măsurători  – Execuție cu Decupaje Speciale – Livrare – Montaj

Montaj blat quartz

Te-ai săturat de blaturile tale actuale? Crezi că bucătăria ta, baia sau altă zonă a gospodăriei începe să arate și să se simtă depășite? Poate blaturile tale existente funcționează suficient de bine, dar îți dorești ceva nou. Oricare ar fi situația, experții noștri sunt gata și dornici să vă ajute! Cu blaturile și serviciile noastre de montaj blat quartz, spațiul dumneavoastră va fi transformat în întregime. Atractivitatea estetică a casei dumneavoastră va fi actualizată la următorul nivel. Realizăm montaj blat quartz in România, Ungaria și restul Europei.

Consultanță

Discutați cu noi toate detaliile, vă vom oferi toate informațiile necesare și vă arătăm materialele aflate în stoc. Suntem pregătiți oricând să răspundem la întrebările dvs. Sunați-ne chiar azi și primiți oferta de preț în câteva minute!

Măsurători

Asigurați-vă că spațiul este pregătit. Pentru ca masurătorile și șabloanele să fie precise este necesar ca podeaua să fie complet finisată și dulapurile să fie instalate în poziția finală. Să aveți la îndemănă electrocasnicele și obiectele pentru care sunt necesare decupaje în blat.

Decupaje și prelucrări speciale

Pe baza măsurătorilor și a șabloanelor primite, echipa de producție decupează blatul de quartz. Lastrele (plăcile mari) de quartz sunt manipulate cu grijă și decupate cu ajutorul CNC -ului. Inginerii noștri se asigură că decupajele pentru plită, chiuvetă, baterie, priză, dozator de detergent, canale de scurgere, etc sunt precise și atent realizate

Livrare

După ce au fost decupate, blaturile de quartz sunt pregătite cu grijă pentru a ajunge în bucătăria dvs. Sunt manipulate atent și ambalate pentru a fi livrate fară probleme. Livrarea se face la cerere. Colegii de la departamentul logistic vor cauta pentru dvs. companii de transport specializate, care să transporte în siguranță blatul de quartz.

Montaj

A sosit și momentul cel mai așteptat, însă asigurați-vă că totul este pregătit. Înainte de a programa instalarea blatului de quartz este necesar ca pereții să fie vopsiți și uscati, podeaua să fie finisată. Verificați să fie finalizate instalațiile electrice și sanitare. Dulapurile să fie complet instalate, iar aparatele electrocasnice să fie cel puțin la îndemână dacă nu chiar la locul lor. Acest lucru va asigura că instalarea blatului de quartz va fi precisă.
error: Content is protected !!