Strada Oașului, nr 12, Otopeni, București

Misiunea noastră

Blat de quartz la comandă, prelucrăm și montăm blat de bucătărie și baie, backsplash și panou anti strop. Debităm la dimensiune personalizată blat de lucru pentru insulă și masă de bucătărie. 

Avem peste 13 de ani de experiență ca producător de blaturi de quartz compozit în România. Oferim clienților noștri calitate de neegalat, profesionalism, integritate și servicii excelente la prețuri rezonabile. Debităm blaturi de bucătărie din plăci de quartz de foarte înaltă calitate.

prelucrare blaturi quartz

Decupaje în blat

Blat de quartz

Realizăm pentru clienții noștri blaturi de calitate superioară. Folosim utilaje performante pentru debitarea și prelucrarea plăcilor de quartz. Calitatea și diversitatea lucrărilor ne recomandă și ne diferențiază.

Oferim servicii complete: consultanță, măsurători, decupaje pentru blaturi și montaj. Avem experiență și un portofoliu bogat de lucrări atât rezidențiale cît și pentru proiecte comerciale, ansamble rezidențiale și office de anvergură. 

Fabrica noastră de producție este dotată cu utilaje performante, de ultimă generație. Echipa noastră este calificată pentru prelucrarea și montarea blaturilor de quartz și granit.  

 

Echipa noastră

Blaturi quartz

Iuliu Ladar, General sales manager

Un manager cu peste 20 ani de experiență în vânzarea blaturilor de quartz. Este responsabil pentru ofertare rapidă.

blaturi quartz

Ioannis Tsiboukas, Import manager

Supraveghează și gestionează departamentul de import. Datorită lui avem în stoc cele mai trendy modele de quartz.

diafanos

Giacomo de francesco, fondator

Cu vastă experiență de peste patruzeci de ani în mari companii din domeniu, Giacomo continuă să ne inspire cu ideile sale.

Lupta e parte din drum, iar nouă ne place călătoria.

Giacomo de Francesco

Ce spun clienții noștri

“Mulțumit de serviciile oferite, termen de livrare respectat și personal calificat cu experiența...(deși au greșit estimarea costurilor de producție, și-au asumat și au livrat in termenii și banii conveniți) Recomand cu încredere!!
Baksa Ferenc
“Produse exceptional de frumoase. Am luat travertin și sunt foarte mulțumit.”
Dan Gurghian
“Recomand! Respectă termenele de livrare,dispun de o gamă diversificată, stocuri mari de piatră.”
Melinda Tarco
error: Content is protected !!