Strada Oașului, nr 12, Otopeni, București

montaj blat quartz

Trei avantaje ale blaturilor de quartz

Blaturile de quartz au multe avantaje, inclusiv durabilitate, aspect și rezistență la pete. Vă gândiți să alegeți quartz dar nu sunteti siguri dacă este alegerea perfectă? Iată o listă cuprinzătoare a motivelor pentru care ar trebui să luați în considerare quartzul pentru blaturile dvs.

Durabilitate: Unul dintre principalele motive pentru care oamenii cumpără blaturi de quartz este că sunt ultra-durabile. Dacă sunteți în căutarea unui material care să nu se spargă, să nu se zgârie si să nu se ciobiască ușor, quartzul este varianta ideală.  În momentul de față, blaturile de cuarț sunt una dintre cele mai durabile suprafețe pe care le poți avea în casa ta.

Pe scara Mohs a durității minerale, de la 1 la 10 (10 fiind cel mai dur/cel mai rezistent la zgârieturi), cuarțul este evaluat cu 7 din 10. Diamantul este evaluat cu 10, iar marmura este de obicei între 3 și 5.

Doar pentru că este durabil nu înseamnă că este indestructibil. Este posibil să zgâriați sau să ciobiți cuarțul, dar, datorită compoziției sale dure, șansele de deteriorare din cauza utilizării obișnuite de zi cu zi sunt minime.

Blat quartz Calacatta Crystal
blat de quartz crystal anthracite

Garanție: Producătorii sunt atât de încrezători în durabilitatea blaturilor de cuarț, încât majoritatea oferă garanție între 10 si 25 ani. 

Aspect: Un alt avantaj al blaturilor de cuarț este varietatea de modele elegante, netede și moderne. Producătorii de plăci de quartz pot crea aproape orice design și culoare doriți. Se folosesc pigmenți și alte tipuri de materiale, cum ar fi sticlă reciclată și pete de metal. Spre deosebire de pietrele naturale, cum ar fi granitul, dacă alegeți quartz nu vă limitați la modelele oferite de Mama Natură. Blaturile din quartz pot fi personalizate pentru a se potrivi cu orice material sau culoare a dulapului.

Blaturile de quartz

blat de quartz Calacatta Translux

Blaturile de quartz au avantajul durabilității și al ușurinței de întreținere. În același timp puteți avea un blat cu venele și unicitatea pietrei naturale. Majoritatea producătorilor de quartz au modele care arată aproape identice cu granitul și marmura.

Vedeți modele disponibile în stoc și contactați-ne pentru ofertă personalizată blaturi de quartz sau granit.

Share the Post:

V-ar mai putea interesa și

error: Content is protected !!