Strada Oașului, nr 12, Otopeni, București

montaj blat quartz

Quartz pentru blat de bucătărie

Blat de cuarț pentru bucătărie, blat de lucru și panou de spate cu rol decorativ și de protecție anti stropire. Indiferent dacă doriti să vă remodelați bucătăria sau construiți una nouă de la zero, alegerea blaturilor este unul dintre cei mai interesanți pași ai procesului. Pe lângă suprafața durabilă pe care o oferă pentru gătit, ele sunt de asemenea și principalul punct pe care toată lumea îl observă imediat ce intră în bucătărie.

insula de quartz Bianco Statuario
blat de quartz Calacatta OMG

Alegerea materialului potrivit pentru blaturile din bucătărie este esențială. În momentul de față, există foarte multe opțiuni din care să alegeți, inclusiv granit, marmură și lemn. Toate acestea sunt alegeri bune. Cu toate acestea, materialul care se ridică peste restul ca popularitate și durabilitate este cuarțul.

Vă gândiți la cuarț pentru blaturile din casa dvs., dar nu sunteți sigur dacă este materialul potrivit? 

Blat de cuarț

blat quartz Calacatta Extra

Înainte de a intra în argumentele pro și contra, este important să înțelegem exact ce este cuarțul. Este interesant să înțelegem și cum sunt produse plăcile mari de cuarț. Mulți oameni cred că acesta este un material artificial ceea ce nu este adevărat.

Cuarțul este un mineral natural compus din siliciu și oxigen. Este cel mai abundent mineral de pe Pământ. Confuzia provine din faptul că cuarțul care este componenta principală a blaturilor de cuarț este un mineral natural, dar plăcile mari (lastrele) din cuarț sunt create de om. 

Plăcile mari de quartz se obțin din cuarț natural măcinat în praf fin și combinat cu alte materiale naturale și sintetice. Aceste materiale sunt polimeri, rășini și pigmenți.

Consultați articolul Avantajele și Dezavantajele blaturilor de quartz. Vă vom oferi o prezentare completă a acestora, iar dvs. veți putea decide dacă alegeți blat de cuarț pentru bucătăria dvs.

Vedeți modele disponibile în stoc și contactați-ne pentru ofertă personalizată blaturi de quartz sau granit.

Share the Post:

V-ar mai putea interesa și

error: Content is protected !!