Strada Oașului, nr 12, Otopeni, București

montaj blat quartz

Despre quartz

Quartz blat la comandă cu preț bun. Quartzul (cuarțul) este unul dintre cele mai practice materiale pentru blaturile de bucătărie. Asta spune multe, având în vedere calitatea multor altor materiale pentru blat cum ar fi de exemplu granitul. Denumite și blaturi din piatră proiectată, popularitatea lor se datorează, în mare măsură frumuseții și ușurinței întreținerii. Plăcile de quartz sunt un create prin combinarea cuarțului natural și a mineralelor cu rășini chimice și pigmenți. Procesul de fabricație permite opțiuni creative de neegalat. Fabricate 93% din piatră naturală, sunt un exemplu excelent al ingeniozității umane și al naturii combinată într-un tot întreg. Blaturile de quartz au foarte multe nuanțe de culori disponibile, aproape nelimitate. Opțiunile de design pot fi oricare, de la modele simple, la imitații complexe de granit sau marmură. Quartzul este contemporan, are aspecte clare, curate, indiferent dacă este o culoare bogată, intensă sau cu un design subtil, se potrivește cu orice stil ale oricărei bucătării moderne.

Blat quartz Calacatta Crystal
blat de quartz Brilliant White

Întreținere și îngrijire
Umiditatea și murdăria pur și simplu nu vor pătrunde în suprafața neporoasă a cuarțului. Astfel blaturile de quartz nu vor avea niciodată pete adânc încorporate. Din acest motiv, sunt considerate fără întreținere. Pur și simplu ștergerea lor cu apă și săpun este suficientă pentru a le menține să arate cât mai bine. Fiind un material dur, sunt greu de zgâriat sau de ciobit. Este necesară protejarea lor doar de contactul cu oalele foarte fierbinți deoarece pot fi deteriorate de căldura ridicată.

Blat de quartz compozit

blat quartz gri

Durată de viaţă
Garanția pentru blaturile de quartz este de minimum de 10 ani. În realitate, au potențialul de a rezista mult mai mult decât casa ta. Produsele utilizate în construcția lor nu se defectează în timp, iar materialele naturale sunt aproape indestructibile. Când luați în considerare prețul blaturilor de quartz, rețineți că este probabil o investiție pentru toată viața. În concluzie putem adauga doar că, dacă bugetul dvs. va permite includerea blaturilor de ultimă generație, quartzul poate fi materialul potrivit pentru a vă satisface toate cerințele. Are dezavantaje minime, întreținere redusă, frumusețe durabilă și cu o multitudine de opțiuni pentru design. Astfel nu este surprinzător că acesta este unul dintre cele mai căutate materiale pentru blaturile de lucru în bucătărie.

Vedeți modele disponibile în stoc și contactați-ne pentru ofertă personalizată blaturi de quartz sau granit.

Share the Post:

V-ar mai putea interesa și

error: Content is protected !!